Grattis Maria!!

Kladdkaka med extra chokladbitar i står i ugnen för att gräddas.. det är nämligen Marias födelsedag idag!
28år fyller hon, om du ville veta :P haha
Imorse tänkte jag överraska med fika på sängen, men hon var ju såklart uppe med tuppen och alla j*vla kaffemaskiner i det här huset är så avanserade, så det sket sig :P hon fick göra sitt eget kaffe helt enkelt! tss.. aja. i present fick hon en Bio-kväll av mig med stooor popcorn och Cola, för det vet jag att hon älskar :D
och så fick hon 2 kaffemuggar från Starbugs som jag oxe viste att hon ville ha.. hon blev glad!
Milani och Ryder ritade 2 jättefina tekningar igår tillsammans med mig som de gav till henne i present..


Så Grattis Igen <3

träningsverken börjar ge sig lite iaf! sprang en runda imorse.. mycket skönt!
jag kanske har sagt det förut, men fyfasen vad det känns att man är på hög höjd o springer.. i Minsk bara kutade man iväg utan problem i en timme. men häär!!??! hmm, kroppen är liksom pigg, man lungorna kvävs känns det som.. måste träna mer, för då kommer det bli jätte lätt att springa när jag kommer hem :)


här är gymmet i husen som vi gnater i verja kväll :)
igår körde jag upper body, ikväll är det dags för benen att få sig en omgång igen..

puss&kram


godkväll!

hur har eran dag varit?

min har iaf varit bra :) lekt på morgonen, sen ut med hundarna på promenad i 1½ timme, Mat.. kan varit världens godaste sallad! färska räkor med massa sallad och sen majo på det.. och majonäsen här är fruktansvärt god, en liten smak av citron mummit..
sen åkte vi till nån stor affär där de verkligen sålde allt!! typ ullared ;) haha nejdå, bättre än det och det var billigtbilligt.. köpte inget, men det bästa inköpet meria gjorde var en ny soptunna till köket , haha! den förra var typ avlång, så kass för då fick vi lov att verkligen rikta in siktet när vi skulle slänga nått.. nu är det bara att kast utan att tänka , gött!! sån lite grej kan verkligen underlätta :P

okej, nu är det kväll här och ungarna sover efter ett varmt bad :) Jag och maria ska kika film snart.. blir nog nån lite halv läskig.. det är vår nya underhållning på kvällarna.. vilket egentligen kan anses vara knäppt för vi bor i ett stort hus på prärien och det är lätt att vara mörkrädd här!


underbar utsikt vi har från huset.. lite luddig bild dock :P

puss natti

kelowna

gokväll allesammans!

idag har det varit full rulle hela dagen, Maria har en massa hon ska göra så jag har lekt och lekt :)
men på eftermiddagen tog vi oss en tur till Kelowna och besökte shoppingmallet där..
trevligt! mallet är litet för att vara i Canada, men vi tyckte att det kändes jätte stort och fräscht fram för allt, som sagt , allt käns tipp topp efter Belarus :P haha! :D
det var trevligt, det enda som jag köpte var bra frisör shampoo,Balsam och värmeskydds mask.. så nu sitter jag här fräsch som attans efter en lång dusch! härligt :)
Jag åt även världens störsa bulle ( cinnamon bun) men massa glasyr och grejer! den hade jag längtat efter ;)

remember? ;) bilden som jag tog i sommras..haha!
och så drack jag en frappotchino caramel med vistgrädde.. kalorinivå? vill jag inte ens tala om! haha
fyfan nu har jag unnat mig, och nu ska jag skärpa mig igen (hmm "igen" är ett vanligt ord när det gäller mat :P)
aja

sitter och kollar på American Idol, så bra! :)

XOXO


lekande lätt ;)

Idag har vi varit på 1års kalas hos dem som bor i det bruna stora huset neranför oss :)


huset ser helt makalöst ut på utsidan, och det var jätte fint på insidan också.. men inte så som jag hade trott dock.. det var ingen öppen planlösning, så som Maria och Byron har.. utan det var massa rum och koridorer istället, det gjorde att husen kändes mindre.. meen köket!!! vilket kök :D såå grymt..
aja .
Tårtan var fenomenal, det var en uppbyggt bondgård, men olika djur och ladgård och höstack.. alltså hela kittet på en tårta och allt i marsepan :) smarrig!

igår så kom maria på den briljanta idén att vi kan ju faktikst blåsa upp hoppborgen inomhus :D haha askul!

den är mycket större än den ser ut.. bara det att rummet är skitstort som den står i :)


den kända tekannan ;)

"time to share a cup of tea, one for you and one fore me..
lets pretend and always say, please and thank you :D"


Milanis cribb ;) älskar den rosa färgen på hennes väggar!

puss o hoppas att sverige spöar skiten ur Finland ikväll.. cheer go sweden gooo

Silver Star

tjabba

igår åkte vi upp till Silver Star.. det är skidanläggningen som ligger 20min från Vernon :)
fan att jag glömde kameran, för herreguud vad fint det var där uppe!!!
åkte på en kringelikrog-väg längst upp på berget, solen sken och ju längre upp vi åkte ju mer snö blev det!
och poff, när vi var framme så var det hur mycket snö som helst.. man kunde ha trott att man åkte till ett annat land eller nått, för här i Vernon (idalen mellan bergen) så är det vårväder.. men där uppe var det vinter , coolt :)
åh vad suger jag blev på att åka, fick en riktigt skidfeber kan man säga:P hoppas vi ska åka sen nån dag..
husen som de byggt där var som i en saga, stora alphus i olika färger och former som tittade ut i snömassan.. och backarna såg jätte fina ut!
dom hade en cool grej som vi kanske ska testa sen med Ryder, man åker i stora typ "traktordäck" i flera uppskottade banor.. och hej vad det gick! så åker man lift upp och recar ner :) wii
som sagt va, fan att jag glömde kameran...

annars då?

jag och maria ska beställa bikinis från Victoria´s secret idag.. kommer ni ihåg den i mitten, den lila med massa krumelurer på? den ska jag garanterat ha! så snygg.. dom har fått in nya oxå, några fina.. men jag måste ju vänta o se om jag hittar nån fin i Vancouver eller Seattle senare.. man kan ju inte ha hur många som helst heller (även om jag verkligen skulle vilja ;)

aja, puss o kram på er

lite bilder..

Idag har vi varit ute i solen nästan hela dagen! så skönt..
imorse så gick jag med Bauer i en timme, sen hem äta mat.. duscha inte lukta usch!
ute med barnen på gräset och sandlådan i 3 timmar in och äta ut med hundarna igen.. så har min dag varit :) hann med och knäppa lite kort oxå, duktiga jag!


Bauer&Easton


lite utsickt


lite mer utsickt :P


inte från idag, men har man lovat så har man ;) haha miss you Brother! <3


och nu sitter jag o bloggar med oss i full gång på tvn :)

"vem du än är, vart du än befinner dig så kom alltid ihåg att stå med båda fötterna på jorden.. ingen är bättre än nån annan.. alla är vi olika och därför lever vi olika liv och hamnar i olika situationer, alla har vi vår tid och vår egen tid ska komma.. flyt med och njut!"

pussss


Guldgruvan!!! :D

Grattis Natalie på din 20års dag :D Älskade vänn <3


Maria har börjat sin rensning av sin gigantiska walk in garderob..
vilket resulterade i att jag fick typ en helt ny garderob!  fasen vad glad jag ääär :D
jätte fina märkeskläder som är knappt använda!
ska lägga ut lite bilder sen, men jag kan ju säga först så ni blir lite avensjuka ;) hihi

fick 4 par riktigt snygga sommar shorts,
2 strandklänningar
2par tru religion jeans
vet inte hur många t-shirtar och toppar..
1 par odd molly mjukisbyxor.. wiiii ah och lite till!
TACK MARIA DU ÄR SÅÅ GULLIG!! frågade såklart om hon ville ha pengar eller nått, men ickeicke sa hon och log.. ska nog hitta på nått ändå :) I´m soo greatfull

så nu ska jag rensa min garderob där nere.. är så less på mina gamla trasor!  och hur ska jag få med allt hem?? :O haha ajaj det löser sig ;) .. men jag behöver inte köpa så mycket sommarkläder när vi ska åka till Seattle.. ska sattsa på snygga bikinis och ett par riktigt heta solbrillor istället (kan det bli Gicci-pilotisar kanske ;)

idag har våra andra grannar varit övet.. den berömda Eva som är ett år äldre än Ryder.. han pratar om henne hela tiden :) söt tjej!
hennes pappa heter Andrew och spelar på Boston i NHL.. aja kul o veta kanske :P hmm

ordbajs hitochdit.. puss o godmorgon sverige, godnatt för mig :)


Alla hjärtans dag

Imorse så gav jag ett kort till familjen Ritchie.. hoppas dom sparar det :)
vi var ut och åt lunch på den bästa restaurangen :) Chicken suvlaki mumsmums!

ikväll ska jag och maria på Bio :D ska se Avatar.. alla säger att den är grymt bra! vi skippar filmen Vanentine´s day.. den är säkert skit bra, men det är nog coolare att se Avatar på bio..
och de kända smörpopcornen som jag har hör så mycket om ska avnjutas :D extra mycket smör som dom pumpar ner från en pumpmaskin, den du ;) måste springa typ 1000 mil imon , haha men det är det värt ;)

okej, ska gå och kolla vad Byron och ungarna har för sig..

Bauer ligger neranför mig på mina fötter, och nu kom Easton oxå :P haha! gullhundar <3 jag ska absolut ha hund senare i mitt liv!!

okej, eftersom att nu där hemma i Sverige redan har firat Alla hjärtans dag redan, så blir det lite dumt om jag önskar er en bra dag liksom :P .. som jag hoppas att dagen som varit har bra istället :)

pusss saknar er..


BBQ

Idag har det varit underbart väder!!! 10+ och strålande sol :D
gick en långpromenad på en timme, det kändes som om jag aldrig ville sluta gå.. utsikten över bergen är helt fantastisk :)

BBQ? .. japp, första gången i mitt liv som jag äter grillat kött i Februari! herregud vad gott det var.. en riktig americansk biff med pommes frites och bea-sås ;) den du!! :D

igår kollade vi på os invigningen! ganska fränt och sitta med Byron och familjen o kolla.. för vi har träffat en massa av deltagarna som var med, tex, så höll ju Ville Peltonen i den finska flaggan, och han spelar ju med Byron! vi såg hal det Vitrysska hockylandslaget traska in på stadium (vilket oxå typ alla spelar med Byron).. sen killarna från San Marino satt bredvid oss på flyget hit och en av dom flörtade med mig :) haha.. rätt kul att se!

i övrigt så har os fått en dålig start kan man lugnt säga! .. började ju med killen som körde ihjäl sig på bobb, på en test runda innan invigningen (R.I.P) .. sen när de skulle tände os-elden innomhus så fastnade en av de 4 pelarna som egentligen skulle kommit upp ur marken :P tabbe! .. sist men inte mist så fick dom lov att ställa in herrarnas alpina åkning i morse pga för dåligt väder (för varmt) i Whistler..
jäklar vad jag är uppdaterad va ;) os-kanalen går på dygnet runt här såklart..

Vi gick ut en sväng idag på dagen hela familjen, och hur slutade det.. jo såklart spelade vi hockeyatch! askul:D tjejerna mot killarna (alltså, Jag&Maria vs. Byron&Ryder) .. dock förlorade vi tjejer med 4-5 :P haha nästa gång så jäklar tar vi dom ;D

pussochkram nu, måste kila för att ta bort min ansiktsmask.. har fått 2 oinbjudna finnar som jag måste utrota! puss igen och Happy Valentine <3


Framme i Canada

hejsvejs.. har sovit 3 nätter här nu!
sängen är fortfarande lika underbar, utsikten är underbar men inte lika grön..
det är ingen snö här alls! idag när jag vaknade kändes det verkligen som om jag var i en Twilight film!, dimman låg neranför bergen, och topparna stack upp. dimman slingrade sig sådär spöklikt mellan träden, precis som den gör i filmerna :P , annars så är det ca 7 grader varmt och det är jätte härligt väder ute bara dimman lättat!

Bonny och Ronald (byrons föräldrar) kom igår med hundarna Bauer och Easton.. Milani var vettskrämd! haha hon som tillochmed är rädd för de stora nallebjörnarna i sitt rum, hade en tuff tid igår :P .. idag är det bättre, men hon håller ett öga på dom hela tiden och backar om de kommer för nära..
good I Love Bauer! en ljus labrador hane, så underbar.. får väl lotsas att han är min i 2 månader framöver ;) haha

det är skönt att vara tillbaka här, lugnt och fridfullt med glada människor och organiserade affärer där man slipper köra ut armbogarna för att kunna få en tomat :)

idag har jag varit och köpt mig ett par riktigt bra löparskor! och så var jag tvungen att köpa träningsstrumpor och byxor.. så nu jäklar blir det löpa av :) synd bara att det blir så mörkt tidigt, för kvällslöpning med hundarna är det bästa :) och när det blir mörkt här så är det verkligen mörkt, inga gatlyktor och stuff..

flygresan gick bra, förutom att planet var en timmer försenat från frankfurt, så vi missade såklart våran flight till kelowna med några minuter.. fick hjälp av en snäll snubbe som bokade som våra biljetter, dock fanns det vara 3 platser kvar på nästa flyg, så jag erbjöd mig att jag kunde flyga själv sista biten, men dock till Vancuver och sen byta tll kelowna..
kommer ni ihåg när jag skrev om att alla 50+ gubbar verkar dra sig till mig? ha jo vad händer?
på flyget mellan Vancover och Kelowna (när jag är cptrött) sticker en liten förnulig gubbe i 55års åldern fram sitt huvud mellan säterna bakom mig.. han pratar och pratar och pratar.. börjar visa kort på sin mobil från hans jobb som bergningsbilsförare..(jag ville bara sova och tänkte fuck off låt mig vara, men jag har lite problem med att vara otrevlig) har frågar efter mitt mobil nummer (för han vill visa mig runt i Canada) men jag säger att jag inte ha någon mobil, sorry.. då vill han ha min e-post ist, så jag kladdar ner nått i stil med Karin_Nykvist@hot.. så sorryn om det finns nån karin nykvist därute :P haha
aja, jag sätter i mina öronproppar och skruvar upp volymen.. vad gör han då? jo han börjar picka mig på axel (jag lotsas som att jag inte känner nått) då börjar han terrorisera min stol men dunkningar och sparkar i stolsryggen!!! jävla psyko! när vi landar tar jag bara mina saker och springer av planet utan att vända mig om .. fyfansen aja.. dryggubbe!
typiskt mig och min vanliga tur :P var var den där snygga hockeykillen från Schweitz som skulle sitta bradvid mig liksom? :P

vad kan jag mer berätta? hmm..
kommer väl på nått kul senare kanke!
alla är iaf jäte exalterade över att vara här :) Ryder kan knappt gå och lägga sig, för han vill bara leka med hundarna och alla miljoner leksaker som han har.. gubben


puss hörs sen XOXO




BYE BYE Belaruse

japp! nuså, herregud.. imon bär det av tillbaka till Canada :) så jävla bra!
skönt! får nog pressa ihop resväskorna imon, kanske eventuellt göra nått klassiskt som att sitta på dom för att få ihop dragkedjorna..haha! nedå, men jag har även fått ner 3 av Marias jackor.. så för mig var det egentligen gott om utrymme..

så nu lever man i en resväska igen. det ska bli skönt att få packa upp allt när vi kommit fram, in i garderoben med kläderna o så..

hejdå vitryssland.. inga tårar till dig :P


hejhej Canada.. massa glädje till dig därimot ;D

älskade supersköna säng,, vi ses snart!

aja nog med gulligull..

Jag vet inte vad jag kommer ha för mobilnummer i Canada, för mitt svenska kort funkar inte (tror jag).. så jag måste försöka fixa ett canadensiskt kontantkort :) annars så finns jag ju på skype, facebook och självklart bloggen :D .. Lovley internet!

och tänk på att jag ligger minus 9 timmar mot sverige! såå om jag kommer vara inloggad så är det på kvällstid svensktid, för då är det morgon i Canada :)

okej, Jag Älskar Er där hemma.. skriver igen om några dagar när jag installerat mig i Vernon :) puss&Kram Alla och önska mig gärna en bra flygtur nu.. wiiiii

tacokväll med anderssons

åh jag kan inte slita mina ögon från deras lilla prins Wille...
så söt!

nu har vi nattat barnen och Wille, Frida och Jona, har gått in till sig för att mata Wille lite.. snart kommer dom över igen med en bra film som vi ska titta på tillsamman :) mys!
meeeen jag sitter ju här aldelens föväntansfull och väntar på att Skype ska ringa och att jag ska få vara med och se när Micha och Natta ska öppna sina paket :D wiii
Tänk att man kan få vara med på ett hörn, även fast man är stack in Belarus liksom.. gött!

När vi satt och åt tacos så studerade Jonas mig hur jag åt..
för jag trycker verkligen in så förbannat mycket grejer i det mjuka brödet och jag spiller aldrig en drope (för det mesta) .. och Jonas älskar att äta mycket,, så när han skulle börja på sin 3:e tacos så var han tvungen att fråga hur fan jag bar mig åt :D är inte det roligt! haha
..så jag tog det som mitt mission att lära honom hur man viker rätt.. och siddu nu kunde även han äta massor samtigigt.. bra jobbar Emelie! :D

Pusssis

PS. bara en dag kvar

I am amazed by you

svejsan
1 & ½ resväska är packad.. burr jag har ågren över alla badrumms prylar!
börjar nästa tycka att det är skönt nu när man får slänga gamla kläder, ha! för det är en sak som jag verkligen har haft svårt för.. ni vet "jo, men den kan vara bra att ha, ah den med" .. sen så har man en överrörig gaderob med en massa kläder och skor som man aldrig använder men "som kan vara bra att ha".. känner du igen dig? ;)

måste ju bara säga som alla andra tonårstjejer över hela världen.. I´m in love!!!

får aldrig nog av denna pöjk

det är bra att fortfarande vara tonåring, för då har man nått att skyla på när denna bild klär ens bakgrund på datorskärmen ;) .. antar att jag måste ta bort den, den 26 Mars när jag fyllt 20.. haha!
om man kan ha en drömkille, så skulle nog någon som Taylor Lautner vara min ;)

jaha, dagarna flyter förbi! på Måndag bär det av back to Canada.. aaah ska blii helt jävla amazing <3

nu kommer jag inte behöva sova ensam längre ;) .. för jag vet att Bauer kommer ligga vid min sida och snosa i takt med mig.. :D hihi


BauerBauerBauerBauer och Eastons svans


saknar er alla där hemma.. ska försöka hålla er updaterade, men det är lite svårt, skrivkramp du vet :P

XOXO


hejhejhallå

tjabba

började dagen med att skicka ryder till skolan.. när Maria kom tillbaka, så åkte jag till gymmet (9.00).. rätt hurtigt va ;)

aja, har ränsat lådorna i mitt rum.. och sorterat alla de 1000 sedalr med pengar som inte är värt ett skvatt!
men nu är det gjort iaf, ska skänkas till bättre behövande :P
har ju börjat packat till Canada, en resväska är klar!

aja, annars då? jo siter o kollar på Victoria´s secrets hemsida på bikini och andra strand-finesser ;)
vilken djungel!hittade några pärlor.. vill ni se ;)? ni har inget val.. ha!


den i mitten är grymt snygg tycker jag! blir nog att slå till på den iaf :)

pusssssss

RSS 2.0