Mycket har hänt idag..!

1. Flygbiljetterna är bokade och klara!! Onsdagen den 14 oktober anländer jag till stockholm (borlänge) och åker tillbaka till Minsk Måndagen den 26 oktober

2. Dinamo Minsk förlorade matchen idag, Byron kom hem nu med tårar i ögonen och berättade att han som äger laget tänker tvinga alla spelare att bo på "Camp", även när dom har hemmamatcher. Det innebär att efter morgondagens träning, får ingen spelare vistas med sina familjer nå mer. Dom ska enbart bo med laget på ett militärläger! (så fucking sjukt!) så vi kommer inte se Byron nu förens nästa måndag, (typ 2 veckor).. sen vet ingen hur det blir i framtiden, beror på om dom vinner eller förlorar.. Usch&fy välkommen till Ryssland!

3. Jag har gjort nya naglar! skit fina, mycket finare än förra gången! nu är det bara gelé. dom är korta och ser ut som mina naglar.. (fast lite längre dock, för er som vet hur jävulskt korta mina vanliga naglar är;)

4. Jag har köpt ett duntäcke till Maria... det är så kul att handla åt dom, för man har precis fria händer bara man följer instruktionerna som "det största fluffigaste duntäcket du kan hitta, här har du kreditkortet" haha! :D

5. Ryder gubben skulle gå upp på lektaren på matchen idag, med jätte mycket stressade ryssar runt omkring en är det svårt att hålla koll på allt.. jag märker att några på lektaren verkligen iaktar oss och efter ett tag ser jag vad de kollar på, Ryder har tappat sina byxor som nu hänger i knävecken!!! Stackarn.. Emelie fixar!

6. Jag har skaffat mittbena! fasen så vuxen jag känner mig, men jag har det mest dör att dölja mitt McDonalds M till hårfäste ;P

7. Jag har börjat kolla på 24!.. Haha EmelieB har börjar kolla på en tvserie, det Du min vän är inte alla gånger det händer heller. men i brist på annat så...

Dagens Ordspråk: Det är kul när det går bra och det är förjävligt när det går dåligt!


god förmiddag

..hur mås det i sverige? det mest svenska hittills i minsk kom levererat med Frida igår som anlände hit till minsk med en svenska Canal Digital box ;) så nu jäklar kan vi snart kolla på svensk tv! :D , jag kan förstå varenda invandrare som sätter upp stora paraboler utanför sina lägenheter för att få in sina hemländers tvkanaler.. för jag kan lova att få titta på svensk tv kommer bli det grymmaste på länge!.. (frida var tillochmed så gullig så hon köpte svenska lösgodis, knorrs bearnesås och en 200g Marabou chokladkaka :D tack!!

nu vaknade milani, puss

sjukt lag i KHL

.. Byron kom hem igår. Han berättade en massa sjuka grejer, bla att laget dom mötte igår är de laget i KHL som är ägt av maffian. Det betyder att alla i laget får betalt för att sloss. så innan matchen hade tränaren gjort upp en lista och rankat alla spelarna i Minsk i turordning efter vilka dom skulle knäppa först, (sjukt!) och Byron stod som etta på den listan. (han klarade sig igenom matchen reliativt bra med endast några blåmäsken, dock ligger Jonas Andersson med en feet hjärnskakning i lägenheten bredvid!) .. Lagkaptenen i det här laget spelade med Byron i Calgary, så han berättade det. han berättade även att om laget inte spelar bra, hade det hänt att maffiabossen som äger laget kommer in i periodpaus och riktar en pistol mot varje spelare i laget (det betyder att, nu jävlar spelar ni bättre eller så knäpper jag en av er). (sjukt!)
Plus att maffiabossen bor mitt i skogen med en inhängnad tomt med vakttorn och grejer. på gården finns det 3 hus varav ett är ett horhus, där det bara bor en massa tjejer som "slavar" för honom.. (sjukt!)

man ska se världen med granskande ögon, bli aldrig finhetsblind!

sovmorgon imon!!!

.. skönt :) . Byron kommer hem ikväll och han har en day off imorgon,så han kommer vilja spendera all tid som är möjlig med barnen. Maria like: "du kan sova hur länge du vill imon emelie".. åhå det kommer bli outstanding! . dock kommer jag vakna först vid 4 (för det har jag gjort varenda jäkla natt sen vi kom hit), och sen kommer jag vakna vid 7 (för det är min kropp inställd på) men då ska det bli såå skönt att bara veta att man kan ligga kvar i sängen ett bra tag till! :).. skumt det föresten hur kroppen fungerar, jag ställer aldrig klockan på alarm längre för det behövs inte, jag vaknar iaf av mig själv precis samma tid varje morgon! ca kl 7.. hmm underligt!

Mia var här idag och åt med oss (sushi igen, haha!). Mia är btw Jeff Plat´s flickvän från Finland, som även klepp mitt hår. vi måste dock prata engelska med varandra, men det går riktigt bra! hon är också född 1990 :) lite blyg tjej, men det lossnade rejält för henne när det bara var vi 2 och när vi hade utgången i lördags att prata om. (tydligen var det inte bara jag som gjort bort mig;)
visste ni att alla i Finland lär sig svenska i skolan obligatoriskt? coolt.

fatta att det redan är den 26sep!? sjukt! kommer hem om typ mindre 3 veckor bara.. great ciao.. (kylskåpsbilden kanske kommer imon) keep touch

Sushi som godis

.. började dagen med att städa hela lägenheten ink. skura golv dåra. Milani var min trogne anhängare och ett bra sällskap städningen igenom ;)


Milani hängde med mig i sin gåstol, som hom är så stålt över ;)


efter en nap och lunch kom bror Ryder hem från skolan.. dock somnade han typ direkt i fotöljen framför DisneyChanel..

<3

tänkte att ni kan ju få ett smakprov på lägenheten,, börjar i "mitt" badrum..

ah sån stil är det..


med bastu och duschen.. nice till vintern med bastu! .. nu kanske ni tänker "men vart är toan?" ;) den är där jag står och knäpper korten ifrån :)

okej, nästa gång kanske ni får se vad som finns i familjen Ritchies kylskåp om ni har tur ;) haha..det här är som cribs! fort.följer :D

Kanelte

..om du letar te, så leta efter kanelte!! men herregud, jag och Maria är addicted :)

skulle gå ut en sväng nyss och slänga soporna, då fick jag mig en redig underhållning av kattungarna som bor under våran trapp! haha sötaste kissemissarna, en grå och en svart.. dom lever ett härligt nattliv, eller härligt kan jag väl inte säga! ingen varm bädd med filtar och mys utan en kall stentrapp. vi skulleså gärna vilja ta in dom, men den gråa ser ut att ha skabb så det är ingen bra idee tillsammans med barnen :P önska kan man iaf!

Dinamo förlorade idag med 4-3.. kass! meen Byron gjorde iaf det tredje målet, jag och Maria satt spikade framför KHLs hemmsida och checkade av LIVEhockeyn.. vi skrek närvi såg Byrons namn komma upp! hahhaa

ajaj dags att avrunda :)


Sötaste/Coolaste

hejhejhejhejhejjjj!!

kolla in den fränaste ungen ever ;)


haha!  älskar när hon gör den minen ;)

och kolla in dom sötaste skona!!

Milanis pyttesmå UGGs och Ryders pyttesmå Dolce&Gabbana skor!! ååhh

söt Milani som jag är hemma med varje förmiddag <3

..hon är min levande docka! får man en lika lättsam och cool unge som henne vill jag ha 10 barn :D

nu badar Maria med barnen och det låter som att dom leker vattenkrig i badrummet..!

hej frugås

oj har pratat med mor och far på skype! dom var nyss hemkomna från Barcelona, pappa fick ju det i 50-års present utav mig och mina bröder.. dom had haft det kanon bra, hade även sån tur att fotbollsmatchen dom såg var det ett enda stort målkalas, Zlatan gjorde mål och barca vann ju med 5-2 (tror jag) ..dom älskade staden och sa att dom absolut kommer åka dit igen och att jag hade älskat den!!
pratade även med Linda, haha man missar en hel del när man är borta, brudarna mina sätter härlig turbulens på tillvaron så det är svårt att hänga med ;) haha älskar mina brudar och deras härliga Go <3

i brist på svensk tv, film, och böcker så har jag nu börjat läst "män som hatar kvinnor" igen! den är ju grymt bra så..
..längtar bara tills jag får se den andra filmen i Stieg Larssons bokserier (flickan som lekte med elden) för den boken är även den grymt bra!

jaha livet i Minsk då? .. ah jag vet att jag har varit dålig på att knäppa kort här..ska skärpa mig!
annars rullar det på som vanligt..

En Vanlig dag när Byron är borta:
07.15, vaknar av att jag hör Milani som joddlar..
08.00 jag eller Maria åker med Ryder till skolan
08.30 äter frukost sen leker med Milani. Dammsuger och diskar
10.15 Milani sover middag, jag och Maria lägger oss på varsin säng och läser sedan somnar vi med :P
12.30 Göra Lunsch + diska
13.00 Hämta Ryder från skolan + Mata Milani
13.40 Ryder kommer hem, gör mellanmål till honom
14.00 Leka
15.00 Milani o Ryder behöver en nap jag och Maria sitter vid varsin dator eller jag går och handlar
16.30 Barnen vaknar och Leker (kanske åker och hälsar på någon)
18.00 Göra Middag
19.00 byta om till pjamas på barnen, Milani ska ha sin välling och sova. Ryder kollar film
20.00 Ryder somnar
20.10 Jag och Maria sitter uppe i köket och pratar ..
21.00 Läggdags med dator och bok..Helt slut!


helt slut nu alltså godnattdåe <3



Vilken Lördagkväll!!

det började ju med att alla inportsbrudarna skulle ut på krogen.. det slutade med att alla spelarna i Dinamo Minsk med respektive åt 3 rättersmiddag på Hotell Plaza (finaste hotellet ever). kul att träffa alla!
kanon middag med största långbordet jag sett. Man fick drick hur mycket man ville, resulterade dock i att man blev lite för full (kommer tillbaka till det:P)
när alla ätit färdigt gick dom som ville upp på hotellets nattklubb en våning upp..vi tjejer tog initiativet till att gå upp först. Maria bjöd i baren och vi började dansa :) efter ett tag kom även killarna upp.
allt gick som smort ända tills de att jag får så jäkla ont i fötterna av mina skor och med lite för mycket alkohol i blodet resulterade det i att jag slår världens vurpa på dansgolvet, ligger typ kvar där och simmar tills de att 2 av grabbarna får tag i mig och hjälper mig upp till en stol, (tack!) . när jag känner mig bättre igen ska jag självklart ut och svänga mina lurviga igen ;) vad tror ni händer då? joo jag vurpar igen!!! FY fAN VAD PINSAMT!!! samma killar sliter upp mig.. men herregud vad jag kommer skämmas när jag ser dom nästa gång!
strax efter kl 3 parvalar vi oss in i en taxi för hemfärd, tur att taxin körde rätt för annars vette fan.. vi kastar oss ur taxin hemma slänger oss i gräset och sliter av oss skorna, sen traskar vi barfota sista vägen hem! (idag kan jag knappt gå) .. shit vilket äventyr..
jag kan ju bara tänka mig hur det kommer låta på planet till Moskav imon..
"Byron, youre nany was so drunk that she even couldent stand on her own feet.blablabla!!" men usch!!! dom skvallrar värre än kärringar..

en jätte trevlig kväll dock inte lika rolig hangover idag!, kl 16.30 tar jag mig upp ur sängen till duschen..

Byron var sååå gullig! imorse gick han till affären för att köpa bakfyllemat till mig och Maria. han kom hem med 2 st 2l Color, 8 chipspåsar, 4 lion-bar, 2stora chokladkakor och en massa mer.. sedan tog han med sig ungarna till en park där det finns ett tivoli och lämmnade Maria och mig ensamma hela dagen :) sämsta och bästa hangover på samma gång :P

och nu är det filmdags :) LOVEYOUALL

22.50

hejhejhallådagboken

nyss hemkommen från hockeymatch, dock förlorade Dinamo med 1-2! kass, alla grabbar såg ut ha tunga ben idag... så nu är det bara att komma igen hörrni :)

annars då?.. jo jag har hållit mig till min icke-äta-kolhydrater-diet nul.. den brukar alltid spricka på torsdagarna, får se om jag tillochmed kan vara så duktig att jag kan hålla den på söndag fasten att det eventuellt skulle kunna bli en hangover då.. aja diet hit och dit usch! gillar inte sånt igentligen.. meeeen, ja men!

Milani kan stå nu utan att hålla i sig! ni ska se hur stolt hon ser ut när hon står upp.. ska göra mitt bästa för att fånga henne på bild :) .. nu behövs det mycket träning för att få henne att ta första klivet frammåt för att sedan kunna gå! come on Milani, come here girl! :D

Ryder var så rolig idag, för när Byron kom hem efter matchen så var han lite surmulen över förlusten.. 
Byron- hay Budy! 
R- Hay dady, you didnt played good today dad.. you have to praktis moore!
B- yeeah I know son!  
R- I can praktis with you and show you how to scoore!!
B- oh thats great Ryder...
(Ryder shows with all his body)
R-yeah! you have to shoot, make more bodychecks and scoore!!!!


och alltid under matcherna sitter han och skriker.. 
"gooo dady gooo!
" come on dady, bodycheck"
"scooooore!"
"good job dad"

....även fasten Byron inte ens är på isen, haha!

Ryder är 3år <3 I just Love him!


natti...
 


tacokväll hos Anderssons

..någon minut över 5 sprang jag över till Frida och hjälpte henne med att skära grönsaker till tacosen :) dom är så gulliga hon och jonas! det blev en hel del skära för nästan alla inports skulle komma med sina respektive.. det slutade med 14 vuxna och 4 barn.. jätte kul att träffa alla! :) så nu blir vi ett rejält tjejgäng som går ut på lördag..

idag har det regnat och åskat en stund här på förmiddagen, så då passade vi på att ta en liten förmiddagslur..skönt! för sen kom Byron och Ryder hem som två virvelvindar.. vi for ner på stan för att tydligen så hade Jeff gett tips på några affärer där :) .. såklart var det typ bara Gucci, Prada, D&G, Moncler typ.. eftersom att min plånbok inte riktigt håller sig till de prisklasserna så roade jag mig med att sysselsätta Ryder.. och att bara titta och njuta, det är ju inte varje dag som man är inne i en Gucci affär :P

BTW, så är jag så jäkla trött på dom här pengarna.. alltså fine det är drygt med mynt.. men det är fan så mycket drygare att ha en massa papperslappar som inte är värda något också!


jävla monopolpengar!

okej,nu ska jag fortsäta läsa min Sten Wall deckare "när dagboken dog"



det är nått jag verkligen ska köpa med mig från sverige : Böcker!! både jag och Maria tycker om att bara lägga oss på varsin säng och läsa ..

pussss

tyst i lägenheten

Ikväll är jag själv med barnen... Byron spelar match just nu och Maria kollar, sen skulle dom äta på restaurang efter..
Direktrapport från maria avslöjar att Dinamo leder med 2-0 och att Byron gjorde det andra målet!
hejja Byron, eller som Ryder skulle ha sagt: Go Dady Gooo!

just nu ligger jag på soffan med datorn på magen (som ska bli mindre;) och funderar på att hyra en film från internet.. om det nu funkar med mitt ryska nätverk :P

annars så är väl allt som det ska.. på Lördag ska jag och Maria dra ihop hocketfruarna och se till så att vi gör Minskcity till ett gungande palats ;P .. haha nejnu tog jag nog i för typ alla har typ småbarn! men kul iaf och jag hoppas på lite dans jag..

okej nu sover båda barnen.. Ryder grät efter mamma, men sen satte jag på filmen igen som han kollat på innan och då slocknade han på 1 minut :)

Godnatt


Manikyr&Solskenspromenad

eftersom att alla damer i det här landet har så välfixade naglar tänkte jag att då måste vara billigt och bra!
vi har nämligen en manikyr och pedikyr salong på hörnet av vårat hus, gick ner dit i morse...


det blev riktigt bra för att vara på mina händer.. kostade ca 200kr, för gelé och tippar! bra pris i sverige kostar samma manikyr typ 500kr...

hem igen och göra mat, det blev tonfisksallad idag , mumma :) när magen var mätt tog jag med mig Milani i sin barnvagn för att gå på en promenad i solen...
passade på att knäppa lite bilder..


gatan som vi går varje dag när vi ska till gymmet ..


samma gata, fast ner till city och ishallen ser ni i mitten..


konstiga statyer och parker finns överallt..


look how big the sidewalks are! and look how clean it is..


när man ser den här vyn vet man att man snart är hemma på Jehova3 ...

ska ta mer roligare bilder sen, men snart väntar gymet :)


Dinamo Minsk tog hem segern!

3-2 till Dinamo Minsk i kvällen match mot UFA salavat efter straffar! herregud så spännande det var..
Byron gjorde 1-0 målet till Dinamo, meeen jag tror att dom gav bort det till Josef för att dom tog fel på spelare! så jävla kass, sånt är viktigt på den här nivån... Jonas Andersson gjorde 2-0 målet plus att han satt den avgörande straffen, Hejja Jonas! :D ..
Jäkligt bra att Dinamo vann mot UFA, för UFA är ett av topplagen och hade många ryska landslagsspelare med sig! så det var viktigt, viktigt för att vara med och kampas i toppen :)


Den här arenan är verkligen töntig, så alla hockeyintresserade i den här stan ser verkligen fram emot att få kliva in i europas störta arena i november! Arenan kommer ha 15 000 sittplatser och sen ståplatser oxå såklart.. det är fett :)


Nya arenan..


den arena som dom spelar i nu..

Barnen var jätte duktiga hela tiden fasten att det var övertid för länge sedan, matchen började ju 7 och det är den vanliga tiden då Milani och Ryder börjar göra sig sängklara! När vi skulle vänta på Byron efter matchen var dom trötta som bara den...

annars så var det väldigt kul att se en KHL match, det håller hög klass!

Godnatt, <3


Nyklippt!

ah nu har jag äntligen fått mina toppar klippta :) .. jätte skönt att kunna dra fingrarna igenom håret utan att trassla in sig, Mia min hjältinna gjorde det.. Tack Mia!!

Jag har letat och letat efter en bag jag gillar men axelremmar.. men fasen så svårt det är! jag och väskor är inte riktigt sams jämt.. jag pch skor passar bättre ihop ;P .. men idag så hittade jag en som jag verkligen tyckte om! den var grå (av alla färger!!) inte min vanliga smak.. men den var jätte fin :)


linnet är det som jag köpte från Paris Hiltons colektion.. ochså gå med silvernitar :)

jaha annars så har denna dag varit mest tröttsam, både Maria och jag har haft en aningens hangover ända fram tills nu typ :P haha!

Imon är det match: Dinamo Minsk vs. UFA salavat (Uralbergen) .. det var i det här laget som Marias bror Andreas Johansson spelade i innan han blev skadad nu,, ah ni kanske har läst om det i aftonbladet och axpressen.. så om Andreas inte hade blivit skadad hade han varit här nu på middag med oss, aja faan sörjer med dig Andreas!

movietime no



Minsk fyller år idag..

ja tydligen så fyller Minsk år dig, det är en massa pompa och ståt runt city :)
vi gick ner för att kolla, det var en massa aktiviteter och tävlingar som löptävling,kanot race, brottning, inlines mm. men herre gud vad mycket poliser och militärer det var på gartorna. lite överdrivet när man var tvingen att bli genomsökt i väskorna på av metalldetektorer varje gång men korsade en gata, vi fattade inte varför tills det att vi blev nekade att gå in med barnvagnarna till ett speciellt område runt ishallen där det var marknad, då en ung kille som kan lite engelska kommer fram till oss och förklarar att förra året var det ett terrorist attentat på just den marknade. tydligen hade nån jävel gjort hemmagjorda bomber ev flaskor och metall och sprängt. över 40 personer skadades.. Nu tror ni att vi bor i värsta krigtsdrabbade området, men det var första gången det hände i Minsk historia och jag kan aldrig tro att det kommer kunna hända igen när jag knappt fick ta med mig in en nageltång på området ;P
..aja killen som förklarade för oss var tydligen advokat och jätte gullig, för han tuckte synd om oss och erbjöd sig att gå med oss runt stan och berätta och visa oss olika saker och byggnader.. så idag har vi varit på sightsing :D

mot eftermiddagen kom Petra hit med pojkarna, Frida och Meleni. (Meleni är okså en hockeyfru, hon kom hit från canada igår och har precis blivit mamma, jätte gullig tjej :)
Kl:16.00 satt vi allehopa som fastklistrade i soffan framför TV:n. Dinamo Minsk hade ju sin seriepremiär borta mot St.Petersburg! dock förlorade dom med 2-0.. Nu ser jag fram emot måndagens hemmapremiär, då sitter vi på läktaren och hejjar på Byron och gänget! :)

aja, nu ska Maria och jag sätta sprätt på en vinflaska.. Happy Weekend Everyone;D

Annons!

..Någon som vill köpa mitt Friskis&Svettis kort?, som går ut i slutet av mars, så är det bara att säga till..
mamma har det hemma, och det är okej för friskis att man skriver över kortet på någon annan bara mamma och den som köper det är där och omregistrerar det sammtidigt :)

..och mina vänner, ni kan väl hålla era ögon öppna om ni ser några snygga jeans hemma i borlänge/falun, för jag kommer behöva köpa mins 3 par... men orkar inte springa runt och leta när jag väl är hemma! :) Tack!

när ungsformen med flygande jacob osade gott på köksbordet och med kanelbullar i ugnen, infirade vi fredagskvällen :).. Lovley!


ska fortsätta att coisa lite,, love dåe

övertid hos Ritchies

jag har lite huvudverk och känner av att ett halsont är på väg, så nu smög jag ner i sängen och ska kika film!
dock hör jag just nu att, Milani vaknade och att Ryder väcktes av Milani så båda 2 gråter... ÖVERTID för länge sedan!..
..ikväll var vi på den Italienska restaurangen Prefetto med Josef&Petra+familj och Jonas&Frida. Frida ska föda i december, hon är verkligen jättefint gravid! söt mamma :)
Cezarsalladen är gudomlig på Prefetto! herregud, skulle kunna leva på bara den..

när ungarna lagt sig, gick Byron till affären, vattnet var slut! .. han ringde från affären och frågade om han verkligen inte skulle köpa chips o choklad till oss, detta är att bryta mot våra nyttighetsprinciper ;P . meeeeen så kom han hem med 4 Estrellas chipspåsar och 4 Lion king bar.. hahaha mums igen och igen :D

imorgon åker Byron till st.Petersburgh för att avlossa skottet till seriepremiären av KHL!
 Byron har gjort ett ypperligt jobb på isen hitills. Han har avgjort många matcher och kämpat som en slav i alla´, plus att hans goda karaktär gjorde honom till vicr kapten i laget.. tränaren ville ha honom som första kapten, men sa att det skulle se konstigt ut utåt till landet om inte en vitryss var kapten..Töntigt med stort T! aja..
¨
våran privata driver som skulle jobba för oss, har slutat. så idag var vi på till Porsche och kikade på bil. Byron vill ha en Cayenne och Maria vill ha en Ranch Rover.. vi får se då! feta bilar båda 2 :) Maria vill ha en stor bil för att om vi skulle krocka (vilket är en ganska stor möjlighet i den här stan) så är det säkrare för barnen och oss om man åker halft pansarvagn..

ska kika film.. forts följer såklart <3


bullbak och ett jäkla spring..

..igår bakade jag bullar, det är bra för ryder att ta med till skolan som energibomb!
men sockret här är så jäkla konstigt, typ stort och smakar annorlunda..
som tur är bor jag ihop med 2 canadagrabbar som gillar allt som har med socker att göra,  jag själv tyckter mer eller mindre att dom var vidriga ;P ... ska pröva att göra nya sen!


bullormen är Ryders mästerverk ;)

ett jäkla spring till affären är det oxå, igår var jag där 3 ggr! haha

idag ska vi bara ta det lugnt, maria sticker till gymmet till 10 och jag kanske går ikväll.. får se, hade ont i halsen nu på morgonen! .. skulle vilja ner på stan mer sen och kika efter jeans :) får se då..

ett medelande från Milani:gdsfygffohfhfuffoiffjffhfohfhuhfhfehfhffhjjjjh

okej, men ha en bra dag nu!!

Mitt internet funkar!

yeeeah! så nu mina barn kan jag prata ;)

har dock inte varit så flitig med kameran här i minsk.. men 3 ganska bra bilder har jag iaf ;P


Ryder and I


dålig bild,jag vet! men har bor vi iaf.. ser förskrackligt ut, men det här är "de fina kvarteren" och inuti är våran lägenhet typ helt ny.. :)


har sitter hockeysönerna på rad...
Sasha, Ryder & Sammy

okej... hörs imon igen! samma tid, samma kanal ;) 


BTW

sa kom Frida, Jonas Anderssons (grannarna) tjej over hit  igar med en pase losgidis fran sverige och en pase jungelvral!!!!
tror du det var frest sen eller ;D
spinningen igar dodade min rov! inte love

08:12

Godmorgon mitt herrskap! ..idag ar det bara jag och Milani hemma pa formiddagen.
'Ryder och Maria traskade precis till skolan, och Byron ska fa sig sin dagliga dos av hockeytraning :)
 nar ryggsacken var packad och skorna satt pa ratt fot, var det som att smalla igen en dammlucka har i lagenheten.. det enda man hor nu ar Milani som joddlar, och grannarnas steg i lagenheten ovanfor oss :P
Minsk ar ingen stad man vill aka till om man vill aka pa en shoppingsemester precis... haha! skrattretande hur dalig shopping det ar.. 
jag och Maria var ut igar en svang pa stan, det finns typ en butik som har schysta markesklader.. Maria kopte ett par jeans (Tru Religion) for typ 186 dollar. det ar val ca 1500kr. mycket billigt! jag ska kika in i den affaren lite da och da fa se om dom far in nagra nya jeans senare.. for nu fanns det mest med bootcut. uschii! Marias var dock slimmade och skit snygga.. aja!
Jag inhandlade ett Paris Hilton linne, gratt med silvernitar, snyggt! ni far se sen... usch for att stodja Paris Hilton, men vadfasen gr man inte om man hittar ett snyggt linne ;) haha
Darimot ar det ratt stad om man vill handla skor!! herregud vilka skor det finns har!, snyggasnygga som bara den.. plus att alla kvinnors vardagskor har stilettklackar!
puss, ska reliza Milani fran sin go&walk stol.. 
 

tjabba

.. har varit hos Petra och grabbarna idag.. fikat med kanelbullar och appalpaj, sen lagade petra kottfarssas och spagetti :) .. hennes 2 grabbar ar otroligt sota! .. nastan sa att man glommer bort hur sota aven svenska barn kan vara! 
kl ar 20.15 nu och jag ar helt slut! haha, leka tar pa krafterna.. ska nog lagga mig med datorn och kika pa en film snart.. for jag vet att Maria vill ha datorn.. kanske jag ska hjalpa henne med att skriva i sin blogg.. hon bloggar pa engelska! 
haha Byron dor av skatt varje gang han laser hennes blogg.. snacka om att det ar mycket lattare att skiva som man sager, an att skriva gramatiskt ratt :P men jag tycker att hon gor det bra iaf , skulle kanppast gora det battre sjalv... kanske borde prova gora ett inlagg pa engelska snart ;P
aja.. hoppas mitt internet kommer imon nu!!!
spaciba

hej sverige!

.. inge bra vader har idag!! ganska skont for jag har svettats tamejfan anda sen jag kom till Canada och fortsatt har i Minsk! ;P
imorse akte Byron, han sitter just nu i en buss pavag till norra Vitryssland for att mota Riga i tva vanskapsmatcher, kommer hem pa sondag natt.. (tror det va Riga) .. 
herregud vad vi handlar mat hela tiden! igar var jag pa affaren 3ggr. och idag gick vi och storhandlade.. fick dock ta en taxi hem, kunde inte bara allt!.. men nu ar det 99% klart med varan "driver". en kille som kor en X5:a kommer jobba at oss i Ritchie-familjen som en personlig chaffor 24h om dygnet! as grymt det ju! kan man ringa precis nar man vill och han kommer och kor en vart man an ska.. goodyy! for i den har stan vill man inte kora bil sjalv, har redan sett 3 krockar pa en vecka!
fatta att jag har varit helt nikotin fri nu i en manad!.. men herregud vad man gar upp i vikt!! ater typ hela tiden.. och det ar jakligt svart att beharska sig, nastan sa att det inte ar vart det alltsa!! aja, men duktig ar jag tycker jag ;) . kan dock inte neka till att jag varje dag tanker pa nikotin.. hahaberoende? JAAAA
ska kila nu, take care you 

En vecka nu i minsk..

ah igar var det exakt en vecka sedan vi landade i var nya hemstad.. eller som vi kallar det "vart hockeyhome"!
trivs fortfarande bra :) .. 
Vad har vi haft for oss da? .. vi har sjalvklart fatt lov att fixa en massa saker.. saker osm gor att ett hem kanns som ett hem.. typ nya sangar, leksaker till barnen och ny dammsugare typ! ..
forsta dagen nar vi landat har i Minsk var det som pa julafton,, Byron kom fran Sweitsch for att han hade varit pa en hockeycup dar.. han hade kopt nya vinterjackor till barnen och 2st till Maria i natt speciellt marke om ar svindyrt.. sen kommer han fran till mig med en present.. Fatta att jag fick en ny ipod touch slim!!! herregud jag bev sa glad och samtidigt gegerad att jag nastan glomde tacka :S haha!! ..
vi bor i en jatte fin lagenhet med 3 rum och kok.. koket ar helt nytt med inbyggd diskmaskin och kylskap. och jag har mitt eget rum, ratt skont nar man vill stanga in sig pa kvallen och bara vara for sig sjalv! :) 
..det kan jag ju saga, jag har nog aldrig haft sa bra dygnsrutiner som jag har nu! jag ar skittrott pa kvallarna vid 22.00 och jatte pigg pa morgnarna 07.30!! grymt skont faktiskt :) 
Jag och Maria har fatt gymkort pa ett helt nytt gym, det ar ungefar som SVEA.. vi gjorde vart forsta pass igar! rumpa&mage.. herregud vilken traningsverk jag har idag ;p.. ikvall blir det Step up och kanske Club Dance :)
killarna som hanger pa gymet har ar de storta biffarna jag sett.. jag och Maria kollade direkt pa varandra och konstaterade att pa gymet kommer vi aldrig vaga satta en fot!!! latt rysskamaffian , uschiiii ;P 
jag kan ju direkt saga att det inte ar sa himla latt vara nyttig i den har familjen, det finns alltid minst 3 jordnotssmor-burkar i kylen, 3 chokladkakor och 5 pasar chips!! haha usch...
..aja men nu borjar traningen pa allvar.. vi kopte nya innomhusskor igar.. 
vi har aven varit och traskat pa stan lite.. helt okej affarer, och saker och ting ar billigt har!.. men jag har skitsvart att rakna pengarna for att om du ska kopa en chokladkaka tex, sa kostar den 3500 ryska-nanting!! och mina NIKE-skor jag kopte igar kostade 370 00 rysska-lalalaa... knepigt!!
men jag vet iaf att 300 000 ar lika med 100 dollar... ah typ sa! knepigt!
Ryder ska borja skolan! det kommer bli skit bra :) 
och japp, jag har traffat de svenska hockeyspelarna som bor har, Jonas Andersson bor i lagenheten bredvis oss.. han kom in oh lanade makaroner igar :) haha.. vi var ut och at i sondagskvall med 5 av import-spelarna.. alla ar jattetrevliga! .. kulkul :)
det finns miljoner saker jag vill beratta, men jag vet att det ar jobbigt att lasa nar jag inte har det svenska tangentbordet...
mitt internet kommer snart.. da blir det bilder och mer berattelser!!
just det ja... runt den 13 Oktober kommer jag hem till Borlange igen en snabbis! :)
om det blir nan andring sa skriver jag det saklart!! det beror pa nar Byrons foraldrar kommer.. men just nu ar det den 13:e ..
Spaciba <3 (tack pa rysska)

 

RSS 2.0