bra besked!

.. Byron kom hem nyss från träningen och såg sådär filurigt glad ut, sedan sprack han ut i ett stort leende och kvittrade fram "Jag kommer följa med er tillbaka till Canada, boka biljetterna på engång :D"
alltså,, det blev inget Abudabi för laget.. så de får en veckas ledigt! så han hänger med hem med oss och åker sedan tillbaka hit efter en vecka..
men det är ett bra besked för det kommer hjälpa mig och Maria nått enormt mycket.. alla väskor, och framförallt de första nätterna i Vernon när barnen kommer ha jetleg!
och det är ju även skönt för honom själv att få se Canada och huset.. lite miljöombyte :)

Pratade med natta på skype idag! hon har ju fått hem sin lilla mops nu! Cash åh så gullig! såg honom på skype och jag är förälskad! in love <3

aja nu ska vi ha twiligth race.. XO

Wayne Gretzky, Mark Messier & Byron Ritchie

Wayne Gretzky och Mark Messier är i Minsk nu över helgen!
Imorgon ska det spelas en All Star match i Minsk arena så dom är på besök i stan..

Och vad händer???

Jo, Duvie Westcott springer ihop med Gretzky inne på Hotell Europe.. de börjar prata och avslutar samtalet med att Gretzky frågar om inte Westcott ska ta med sina Canadensika polare och hänga med ut på en öl ikväll!
såå .....

Byron är med Weyne Gretzky och Mark Messier och dricker öl på hotell Europe! Huuur Coolt är inte det!
(får se om jag får en autograf till mig och brorsan,, det blir iaf lite bilder på dem! haha fyfan vilken liten sneaker jag är, men man månste ju passa på ;)



Wayne Gretzky



Mark Messier

De 2 tunga NHL kungarna genom tiderna!

pusss


good song!

You Make It Real  - James Morrison

----------------------------------------------

.. kollade nyss på "he´s not that into you" med Maria och Byron,
och det var då jag fastnade förden här låten.. när Scarlett går in i sovrummet där Bradlry Cooper väntar!
såå fin sång :)

annars så har jag gnuggat stjärt på spinningcykeln på gymmet idag i en timme och körde styrke intervaller i 40.. det känndes bra efter allt choklad ätande som har försigått efter att jag tog med Svensk choklad back here:P ha!

har även börjat på en ny bok !
14 år till salu .. sann berättelse om en flicka som blir våldtagen och sedan börjar sälja sig själv som prostituerad. Sverige är inte så perfekt, ska gudarna veta!
rekomenderar inte boken till de som har med sig mycket eget i ryggsäcken!
dem är skarp, kan man säga..
men det gillar jag, och det inresserar mig att läsa om hur andra människor har det och har haft det :) bra eller dåligt...life is life and everybody got there own story!

pusss


Hello Kitty <3

om du kunde ha sett mig dammsuga i min Hello Kitty pyjamas, så skulle du ha friat direkt! daam i´m cute in that one ;)

skämt och sido, men fasen! jag fick ju en hello kitty pyjamas av mamma i Julklapp.. Älskade den så mycket att jag fick lov att åka och köpa en till.. och nu har jag flyttat in kan man säga ;) sådär rosa och överdrivet tjejig, perfekt med andra ord!
hihi

På tal om julklappar! vi hade ju lite julafton hemma i övermora i fredags eftersom att jag inte var hemma över jul..
sååå.. Jag vill passa på att tacka för alla fina presenter som jag fick va mina älskade familjemedlemmar och min underbara släkt! 1000 tack <3

redan onsdag imon, mindre än 2 veckor kvar nu till Canada.. den 8:e åker vi! sjukt snabbt allt går.. tyckte nyss att vi kom hem från Davos :P

aja ska kolla upp lite information om Polisutbildningen nu.. en fågel viskade i mitt öra att dom inte ska ta in en enda person under 2010! för mycket utbildade poliser och inga jobb.. måste kollas upp!

Pusss


BORLÄNGE

ja som rubriken lyder.. Jag har varit hemma under helgen!
åkte på fredag morgon och kom hem vid 16 tiden. men nu är jag i ryssland igen, så det var bara en snabb visit kan man säga.. sååå kul att träffa nära och kära, Ida och Linda var ju dock inte hemma :( men jag har lärt mig att man kan ju inte få allt här i livet :P
och nu har jag laddat upp men en massa bra böcker, lite svenskt godis och självklart snus, för att kunna vara borta i yterligare 4 månader!
synd bara att tiden går så fort, och att man måste planera den väl! många som vill träffas när man väl är hemma.. tråkigt att behöva säga nej ibland och jag är ledsen för det, meen när man väl är hemma och har "semester" i bara 2 dagar, så vill man ju inte stiga upp kl 7.. utan sovmorgnar är nått jag även prioriterar och även att få lite slapp-tid i framför tvn! . att bara kunna vira in sig i en filt och lägga upp fötterna, är mer än guld värt! speciellt när man vet att mer än en månad framöver kommer bli häktiskt :)
samla krafter Hallelujah..

men jag måste säga att det var den tuffaste gången att lämna Sverige.. allt gick så fort och jag är verkligen en familje-människa! <3
så det var med blandade känslor jag satt på Arlanda och väntade på Maria.. de bra känslorna var fjärilar som väntade på att få flyga in i nästa äventyrsfas, för vist kommer det att hända mycket nu under våren!
men Jag vet samtidigt att jag inte kommer kunna träffa alla som jag tycker så mycket om på et bra tag nu.. tur att jag inte har någon pojkvän, för det hade jag aldrig pallat! :)
nyttigt nyttigt att stå på egna ben!

nu orkar jag inte skriva mer, kl är snart 23:00 och jag är dödstrött! upp kl 07:15 imon.. och det är lika med 06:15 svensk tid! burr

Godnatt mina kära

nyast på min Ipod :)

Who says - John Mayer
Bad Boys - Alexandra Burke (fest. Flo Rida)
Breathe - Taylor Swift (feat. Colbie Caillat)
Down - Jay Sean
Hallelujah - Jeff Buckley
Replay - Iyaz

........................................................................................................



ska köra bil i helgen!! för att...

hejhejhallå

då var det den välbekanta förmiddagen igen ;)
milani har sin nap, och det kommer jag antagligen oxå ha bara jag skrivit klart det här.. :P
Ryder är i skolan, Byron på hockeyträning och Maria sitter vid sin dator..

annars då? .. jo jag ska prova på att gå till gymmet idag och köra ett eget komponerat spinningpass!
ska inte belasta foten med löpning tills vi kommer till canada, tänkte jag!
 
det känns som att jag har fått lite skrivkramp på sista tiden.. jag har egentligen en jätte rolig sak att skriva!!
men det tänker jag inte avslöja än :P jobbig va? haha jag vet.. hatar när människor skriver så och man inte får veta själv! men sånt är ju livet, eller hur ;)
allt kan ju inte publiceras in public..

en grej som jag verkligen grubblar över är:
vad jag vill läsa på högskolan till hösten???
herregud vilken djungel! .. och intagningspoängen är ju sjukt höga på alla de intressantaste linjerna, som typ jurist o psykolog.. och det är ju knappast så att högskoleprovet kommer rädda mig ;P haha!
jag vill ju även bli polis, meen! det är ju lite knivigt att söka det nu, eftersom att jag inte befinner mig i sverige och jag behöver tex, simmintyg.. hmm
annars då? ja socionom eller sjukgymnast skulle oxå vara kul.. aja, vi får se!
ska iaf söka.. sen får vi se vad det blir!
skulle ju helst oxå vilja studera i Göteborg... hmm igen

grubbelgrubbel..

XOXO

hockey!

har varit i den nya arenan och kollat på när Minsk vann med 4-0!! jäklar vad stor den var.. 15 000 sittplatser! (Globen har 13 850, då kan ni tänka er :) det blev ändå lite eko i hallen, fasten att 9000 åskådare befann sig på plats..
när halva tiden gått av första perioden, började fansen att fatta att det var Byron Ritchie och Jonas Andersson som satt på läktarens kortsida, med sina familjer.. autografskrivningar och fotoblixtrar började hagla.. (inte så värst farligt) ..men för mig som inte är van, kändes det ganska så coolt att få sitta på kändissidan ;P haha!

aja, det var kul att få se lite folk och få prata&skratta med lite folk.. det blir ju lätt så att väggarna krymper efter ett tag.. meen jag som almost alltid tänker possitivt, ser ju det såklart från den ljusa sidan och tänker att det är bra träning för psyket! allt neggativt går alltid att vända på eller förbättra i någon form.. livet blir ju inte roligare än vad man gör det till.. och man lever ju bara en gång! så det är bäst att passa på vett ja ;)

har nyss kollat på den 4:e filmen i serien Johan Falk.. riktigt bra!
så nu är lördagsmyset över och jag är beredd att sluta mina ögon i några timmar :) Pussss

resultatet :)


smarriga va ;)

tror dom kommer vara jätte goda..
riktigt hemmabakade, bullarna är kademumma bullar och mandelmassan är också hemmagjord, men mandlar socker och varm mjölk!
gud så händig jag är!

och vet ni vad vi åt till middag då? nått riktigt svenskt ;D

hemmagjorda köttbullar med potatis, gräddsås och lingonsylt!
herregud, det var nog det bästa jag ätigt sen vi kom hit till minsk :)

som sagt va, jag är efter den här resan utbildad hemmafru!! nån som är intreserad? ;)

pusss

bakar semlor!

Semlor är på G..
väntar på sista gäsningen som så ska dom in i ugnen :)

tagit receptet på http://www.recepten.se

bästa sidan, där hittar man allt..

lägger ut en bild på resultatet sen ;)
pussss

PS. fpten är bättre idag, inre bra men bättre ;) så dont worry ;)

överansträngd högerfot!

alltså fyfan för denna natten som var.. hann kanske max sovit 3 timmar!
detta för att Min jävla fot har smärtat nått så in i hellvete.. trodde på allvar att jag hade gått i sömnen och brutit den eller nått, men eftersom att jag kännde av den redan igår också så måste det ju vara nått annat!

anledningen tros vara att jag har världens sämsta löparskor och att jag har kört mycket löpning på rullbandet.. så foten är antagligen överansträngd!
läskigt dock när jag vaknade,, för den var svullen och hade en mer rödblå nyans än den andra foten..
och man fattar ju inte vad man har gjort, när man inte kan komma på att man har gjort illa sig!

aja det tog väl knäcken på foten igår när jag körde 1 timme på löpbandet fasten att jag hade känt av foten på morgonen och lite under dagen!

man ska lyssna på kroppen brukar min mamma alltid säga :P så sant så!
 så ny ligger jag på sängen med 2 kuddar under högerfoten och kör tåövningar :P fyfan

det första jag ska göra när jag kommer till Canada är att köpa riktigt bra löparskor! så här kan man ju inte ha det..
skulle egentligen behöva kryckor.. men vafan, det blir bättre om man försöker gå, och smärtan försvinner mer och mer, men i morse var det nära en svimmattack igen om jag inte hade tagit sats med vänsterfoten och kastat mig till soffan :P hahah

ajaj nog om veklingen mig nu !!

pusssss hörs sen!

godmorgon!

Pratade med Sandra igår om att åka till henne i USA i slutet av april och jag var mer än väl välkommen, det gillar jag :D så om inte Linda eller nån vill möta upp mig i LA, så blir det en tur till sandra i Chicago iaf!
vi får se hur allt löser sig, men det är hög tid att börja planera snart..

Igår var jag som sagt va på massage, herregud vad skönt det va! kännde mig som en ny människa efteråt :)
det var inte direkt något lyxit rum precis och det var en man som maserade.. så ibörjan funderade man ju vad man hade gett sig in på :P
han var kvar i rummet när jag klädde av mig. så tankarna flög ju iväg haha!
och det som jag inte hade tänkt på när jag bokade masagen var att jag hade tagit helkroppsmasage, dvs, hela ryggen RUMPAN (tydligen) och benen fram och bak ..
så han drog ner trosorna under rumpan och lade en handduk över benen.. tankarna flög iväg ännu mer och det var svårt att slappna av till en början!
Men han var mycket professionell så dom tankarna släppte snart och jag kunde njuta till iaf 99% ;)
Jag kommer gå tillbaka dit igen innan vi åker till Canada, det är ett som är säkert

och vet ni vad jag betalade? galet billigt! 37000 ryska rubel.. skulle säga att det är runt 70kr!! för en hel timme. gött!

haha nu märker ju hur innehållsrik min blogg har blivit ;) jag kallar det för Minsksjukan..
brist på saker att göra, brist på hjärnkapasitet och brist på ork :P

en sak som är lite spännande är:
om vi kommer kunna åka hem till Canada under os uppehållet!!
för Dinamo Minsk kanske kommer att bestämma att alla spelarna som inte spelar i os, ska åka till Dubai!
detta kommer ju ske den veckan som vi tänkt åka tillbaka! och det är inte säkert än om familjerna får följa med till Dubai.. och vi kan inte åka tillbaka till Canada utan Byron!
tex, så kan vi inte köra bilarna i Canada om han inte följer med, för att Maria har inget Canadensiskt körkort och bilarna är avställda under vintern.. så Byron måste fixa det som har canadensiskt körkort! ett litet problem.. det är inte ett siddu :P
det återstår att se hur det blir! men det löser sig nog på ena eller det andra viset!

aja nu ska jag fortsätta slappa <3


ligger o filurar

söndag igen, och imon börjar Ryder skolan! det blir bra för honom, få avaktivera sig lite om dagarna.. blir segt att bara gå hemma tror jag.

får ju inte heller glömma min masage kl 11! ;) hihi

såg en helt värdelös film igår! somnade 3 gånger.. kommer inte ens ihåg vad heter! men den var från -98 med Robert Deniro, och stellan tror jag :P ajaj! kass iaf

Ryder är o klipper sig, Byron o Maria följde med båda 2! dom skulel gå o käka sushi efter.. det är ett modernt sushi ställe med fitness-sushi! sushi utan ris ;) och den är god kan jag lova..
så det skulle dom ta med hem till mig, för efteråt blir det gymmet!
har jag nämt att jag redan lyckats gå ner 4kg, wii! då blir man mer pepp! gött

annars så har det inte hänt nått speciellt! Milani börjhar få tuggtänderna.

vi räknar ner dagarna.. igår var det typ exakt en månade tills vi åker till Canada! såå bra

Jag krossade maria i pusseltävling igår <3

orolig faktiskt!

Pratade med mamma nyss.. fick ett besked om min kära mormor.
Vi vet inte hur allvarligt det är än, men allt känns allvarligt när det kommer till nära och kära som man bryr sig om!
jag har svårt att gråta, det vet ni som känner mig.. men nu har jag en tår i ögat!
hoppas att allt kommer gå bra! Mormor är en stark person som tänker possitivt, och även i denna situationen.
Mormor, mormor.. gud vad maktlös man är när det kommer till saker som man inte kan styra.
sånt är livet tydligt!
Jag tycker väldigt mycket om min mormor.. och ångrar att jag inte spenderat mer tid med henne! ska bättra mig, bara jag kommer hem! det finns en stor parates där som jag inte ens vågar uttala eller skriva..
Jag pratar i gåtor, jag vet.. när jag vet närmare vad det axakt handlar om så, ah vi får se!

Det läskiga är att jag drömde en hemsk dröm, vaknade av att jag grät.. drömmen handlade om mormor och hennes öde. fyfan om det blir till sanning!
berättade den för maria, det var inte alls länge sen.. läskigt


till nått possitivt!
jag pratade med snyggaste Ryssen jag sett idag på gymmet :P haha!
och så har jag bokat in en helkroppsmasage på gymmets spa. det längtar jag till! måndag kl 11 ;)
otroligt billigt.. 40 000 ryska rubel.. dte är inte ens 100kr :)

ikväll ska vi kolla på Let´s Dance, Elin Kling är ju med! marias gamla kompis.. älskar hennes blogg btw!

http://stylebykling.tv4.se

pusss!

Grattis Milani På 1års Dagen !!!

lilla prinsessan blir ett år idag!!

1 år imon!

Idag har jag bakat tårtan som lilla Prinsessan ska få gå loss på i morgon på sin 1 års-dag :D
kingen på tårtbottnar, det är jag ;)

även en tur ner på stan, för att hitta den perfekta presenten..
haha! det blev en rosa stor racer-bil.. hon knycker ju alltid Ryders. Nu får hon sin egen som hon kan köra om ryder med ;)
synd bara att hon inte kan ta med den hem till Canada.. men om Byron får förlängt kontrakt här, så kan hon ha kvar den och åka på den nästa år oxå :)

annars så känner jag att jag har hamnat i en trötthets-svacka..
det beror väl dels på att jag inte tränat på ett tag och ska komma igång igen nu efter att jag varit sjuk!
och det beror på att nu har jag insett att jag inte kommer träffa min familj och mina vänner på 4 till månader.. 5 månader utan mina käraste är lite tungt!
tur att man bor i en bra familj med mycket kärlek och humor.. hade det varit Anna Ankas hus hade jag dött av hemlängtan :P
det är väl Jul&Nyår som väcker mycket minnen, plus att dom som jag har nära hjärtat dom betyder mycket!
ni vet vilka ni är :) <3

pusss


lite förnuft!

Jag och Maria har nu tagit bort alla bilder på barnen..
bara för att risken är stor för pedofiler på nätet,, och ännu större risk när vi ligger ute på Rysk nätverk!
chansen är väl ungefär den samma som att hitta en nål i en höstack. meen den finns!
och det känns onördigt att chansa!

så, säg gärna till mig om ni checkar in bloggen om ni hittar nån blid där Milani eller Ryder syns på!, tror jag har tagit bort alla, men man vet ju aldrig! tack!

aja nu får ni väl roa er med att läsa om alla äventyr.. och se bilder på strålande mig ;D jiipii va!? haha

aja, dagen har gått fort! lekt med ryder  och milani i leklandet på Corona :)
undra vem som hade roligast ;) haha

aja pusss tänker på er där hemma <3


söndag 20090103

skön dag, lite små städning för min del och större ränsningar på Marias del :P

Marias rensning resulterade i att jag fick en svart skinnjacka av henne :D ..
ett inpulsköp som hon köpt här i Belarus, men som egentligen var för liten..
mig passar den perfekt! och jag gillar modellen..
om jag hade haft min kamera nu så hade jag lagt upp en bild, men nu får nu nöja er med en halvtaskig beskrivning ;)

den är svart som sagt va.. men en cool ganska stor krage som man kan vika och göra lite osm man vill med..
midjekort med halv muddar i ärmslutet, dragkjedja..
aja Tack Maria! :) jag gillar den skarpt!

annars då? hmm inget speciellt..
klartväder solen sken idag och det var svinkallt.. -17 och blåst Burr!!

nu blir det ännu en film snart och det sista godiset för 4 månader framöver..
Hawaii närmar sig med stormsteg och nu gäller det att ligga i! puuh
det ska iof bli skönt att byta livsstil och känna att man orkar mer, för det gör man verkligen när man börjar träna och äta bättre mat :)

okej nog om mig för idag, pusssss

vardag

.. skulle kunna bo vid alperna! herregud vad fint det var.. bergstoppar, klar ch skön luft.. mycket snö, liftsystem, mys framför brasan.. an ni fattar :) Davos var underbart, dock jävligt dyrt för att det är Schweiz och det var vara överklassfolk där men ack så vackert!

på dagarna åkte vi pulka, skridskor och badade en hel del.. Jag hade önskat att jag hunnit med en tur på skidorna, men det blev tyvärr inget för att Byron åkte till Finland på operation igen och jag och Maria hade fullt upp med barnen hela dagarna.. aja, men ett som är säkert är att Jag kommer åka tillbaka till alperna senare i mitt liv!!

träffade lite nytt folk oxå, hockeyspelare med familjen, sköna typer :)

nu är vi back in the days igen, och dagarna rullar på som vanligt.. det kommer gå snabbt för redan runt den 8 februari så åker vi tillbaka till Canada!

Maria berättade idag att hon ville att hon och jag skulle åka på en 2dagars tripp över gränsen till USA, närmare bestämt Seattle (som ligger bara 20min från Vancover) och shoppa!! det är såå mycket billigare i USA än i Canada.. och det säger man ju inte nej till ;) blev super glad!
har ju inte med mig några sommarkläder alls, så då blir det inhandling av klänningar till Hawaii ..wiiihoooo!

mycket att se fram emot.. 2010 kommer bli ett super bra år!! det känner jag på mig ;D

ska ringa mamma nu på skype och berätta att det löser sig med kameran (förhoppningsvis).. fast det vet hon säkert redan eftersom att hon kan vara den trognaste bloggläsaren av er alla ;)
haha mammamamma!

ikväll blir det filmen Hangover med Maria och Byron.. fyfan vad det är kul att kolla på komedifilmer tillsammans med dom, amerikansk humor med en amerikan i soffan det är fan superkul.. :D hahaha

pusssss

back in town Minsk

haha ah och det märktes redan på  flygplaten :P tjafs med taxichafförer och kameror som blixtrar från repotrar, Dinamo vann ju Spenglar Cup och dom firade som om dom vunnit stanly Cup (eller hur det stavas :P)

vackan har varit kanon härlig! fint väder, alperna, god mat, champange och fint sällskap ..hihi

kommer lägga upp bilder sen, bara jag har fört över dom från Marias kamera..
EFTERSOM ATT JAG GLÖMDE MIN KAMERA PÅ HOTELLET!!!!!!!  Fan man blir som man ungås, eller hur Maria ;)
lugnanade besked kom på Byrons mail nyss,, dom hittade kameran i dag och ska skicka den till Canada! puuuuh!
tur jag har ;) tack gud om du finns... första gången jag tappar bort nått viktigt som kostade mycket, och det är ju igen skön känsla direkt.. du vet väl Linda ;D haha!
aja jag får iaf tillbaka den..

nu ska jag kolla på film..

skriver sen,, Trick or tret

Pusss

RSS 2.0